Satul este la 2-3 km de noi. Daca si tie iti place linistea si relaxarea de pe malul baltii, intrerupta doar de cantecul cucului si oracaitul broastelor, iti promitem ca aici vei gasi un loc salbatic si minunat unde te asteptam cu bucurie.

Inainte de afacere, lacul acesta este un vis al unui om. De aceea trebuie sa sti ca spatiile pe care ti le vom pune la dispozitie sunt parte din visul nostru, si te rugam sa le respecti ca atare.

Nu suntem o balta de lux, nu avem cele mai bune drumuri, nici cei mai mari pesti si nici cea mai buna locatie. Daca iti doresti distractia unei balti urbane, e in regula, nu suntem pentru tine. Nu vom tolera chefurile, petrecerile,muzica de nici un fel… poate in afara celei la chitara, in jurul unui foc de gratar, intr-o noapte calda de vara.

Curatenia este importanta atat pentru noi cat si pentru majoritatea clientilor nostri. Te rugam sa lasi locurile de pescuit asa cum le-ai gasit.

In momenul in care ai ajuns pe balta noastra, se presupune ca ai citit acest text, si doresti de la noi exact lucrurile pe care le putem oferii.

Intelegem totusi nevoile unui pescar din ziua de azi si de aceea iti oferim :

Semnal la telefonul mobil si semnal internet mobil 4G pe Vodafone si Orange
Internet wirless, atat cat bate router-ul
Umbra copacilor in unele locuri
Apa rece din fantana
Pentru confortul tau, un numar limitat de locuri
Gratar la fiecare 2 locuri de pescuit
Si cel mai important, peste, ca sa nu pleci cu traista goala

Pe scurt, experienta pe care o vei trai va fi una prieteneasca si lipsita de fite. Daca vrei acest lucru, te asteptam cu bratele deschise.

Te rog citeste si regulamentul de pescuit !